Avís legal

Avís legal

Objecte
Aquest lloc web proporciona informació sobre el comerç Floristeria Casamitjana, de Maria Casamitjana i Berenguer situada al carrer de Sant Martí, 104 de Cerdanyola del Vallès 08290, amb el NIF 46640384-H.

Propietat Intel·lectual
Els continguts d'aquesta web, incloent, entre d’altres, les imatges, el logotip, i els textos així com el nom de domini www.floristeriacasamitjana.cat són propietat de Maria Casamitjana Berenguer.
La reproducció total o parcial dels continguts presentats en aquesta pàgina web no es pot fer sense autorització prèvia de l'editor.

Privacitat i protecció de dades
A l’establir qualsevol tipus de comunicació amb el titular (per telèfon, fax, correu ordinari o electrònic, o per mitjà del formulari de contacte), les seves dades seran incloses o guardades en un fitxer propietat del titular, només amb la finalitat de respondre a les seves consultes, suggeriments o queixes. Les seves dades no seran comunicades ni cedides a tercers sense el seu consentiment, exceptuant els casos legalment establerts.

Limitació de la responsabilidat
Els continguts d'aquesta web, tenen una finalitat informativa pel que fa a la qualitat, situació, serveis i tarifes i una altra de venda de productes.
Floristeria Casamitjana es reserva la facultat d'efectuar en qualsevol moment millores i/o canvis en els serveis o continguts sense previ avís. Els continguts d’aquesta web també poden incloure incorreccions o errades tipogràfics.
Floristeria casamitjana declina qualsevol responsabilitat en el cas de que existeixi un mal funcionament en els serveis d’Internet, qualsevol que sigui la seva causa. Així mateix, Floristeria Casamitjana no es fa responsable de pèrdues de negoci com a conseqüència de problemes en la xarxa, , suspensions temporals del fluid elèctric o de qualsevol altre tipus.